Wij verzorgen al jaren het totale onderhoud van het Museumplein in Amsterdam

Flevo Green Support en de Eijk Groep via Boogaart Almere zijn het totale onderhoud van het Museumplein voor de komende jaren toevertrouwd. Op dit moment zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor Koninginnedag om de grasmat er zo goed mogelijk uit te laten zien zodat deze na Koninginnedag met grote zekerheid gewoon kan blijven liggen.

Museumplein met boogaart bus

Gezamenlijk kregen we de opdracht om de grasmat te vervangen op het Museumplein. Een behoorlijke uitdaging aangezien het terrein de basis vorm voor vele evenementen, huldigingen en andere festiviteiten. Samen staan we als team garant voor de totale onderhoud van het Museumplein voor de komende jaren!

Museumplein Tractor aan het werk

Gerelateerde projecten


Parkeerdektuin

Jarenlange partner van de gemeente Almere

Volledig All-in Service concept voor het complex van de Belastingdienst in Groningen.

Partner bij aanleg Floriade 2022 in Almere

Groenkap, herbeplanting en lange termijn onderhoud

Het Flevo-landschap tovert De Pampushout momenteel om tot een echt stadsbos waar je van nog meer natuur kunt genieten en waar nog meer te beleven valt. De Eijkgroep helpt mee om dit bijzondere project te realiseren

Nederland is een dichtbevolkt land waar ruimte soms schaars is. Daktuinen en groene gevels zorgen voor een slim gebruik van onbenutte ruimten en winnen aan populariteit.

De Eijk Groep speelt als tunnelbeheerder een grote rol in het bereikbaar en veilig houden van onze tunnels.

De Eijk Groep heeft in opdracht van DST uit Baarn de complete omgeving van het Natuurbelevingscentrum in het Natuurpark van Stichting Flevolandschap opnieuw ingericht.

Alle projecten