Hoge graad van Certificering


De Eijk Groep onderscheidt zich al jaren door een zeer hoge graad van certificering. Zo verzekert u zich door met ons te werken van kwaliteit en bent u altijd klaar voor de nabije toekomst. Geen verrassingen dus! Zo bevinden wij ons als een van de weinigen in Nederland al op de hoogste trede op de prestatieladders van PSO-Nederland.

Wij zijn een social enterprise

Social Enterprise NL


De Eijk Duurzaam werk is Social Enterprise! Wij zijn trots dat wij ons hebben mogen aansluiten bij dit mooie netwerk dat sociale ondernemingen in Nederland verbindt en versterkt.
Wij geven mensen met afstand tot de arbeidsmarkt de kans ervaring op te doen en structuur in hun leven te brengen. Zo ontdekken ze waar ze goed in zijn en helpen wij ze om een nieuwe koers te kiezen. We richten ons vooral op werk dat goed bij hen past, vaak arbeidsintensief en écht handwerk.
Een sociale onderneming zoekt innovatieve oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. De maatschappelijke missie staat voorop. Geld verdienen is geen hoofddoel, het is vooral een middel om de wereld een beetje beter te maken.

De Eijk Duurzaam Werk Op Social Enterprise NL

pso-certificaat

PSO 30+


De Eijk Duurzaam Werk neemt bewust mensen met een kwetsbare arbeidsmarktpositie in dienst. Zelfs met een percentage van rond de 80%! Wij nemen daarmee een koploperspositie in op het gebied van sociaal ondernemen in Nederland. Wij zien het keurmerk als een heel bijzondere erkenning van onze inzet voor sociaal ondernemerschap in de breedste zin van het woord en daar zijn wij als De Eijk Groep trots op!

De Eijk Duurzaam Werk op PSO

Co2-prestatieladder

CO2 Prestatieladder


Door middel van een SCM verklaring erkent  De Eijk Groep maatschappelijk verantwoord te ondernemen met inachtneming van de NZN-ISO 26000 norm: De Eijk Groep is op prestatieladder trede 5 gecertificeerd.

De Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen (SKAO) is verantwoordelijk voor alle zaken betreffende de ladder: het gebruik, de doorontwikkeling, het beheer van het certificeringschema, verbreding van deelnemende sectoren e.d.

De Eijk Groep op SKAO.NL

erkend-leerbedrijf

SBB


De Eijk Groep is via Eijkelboom en De Eijk Duurzaam Werk een SBB erkend leerbedrijf. Wij bieden jonge mensen met een passie voor groen en de openbare ruimte een uitdagende en professionele leerwerkomgeving aan.

Meer over SBB

logo-ErBo (1)

Erbo gecertificeerd


Met de Erkenningsregeling Bosaannemers (ErBo) onderscheidt de Eijk Groep zich in de markt. Het garandeert onze klanten dat wij altijd werken met:

  • Volledige aandacht voor het milieu.
  • Onder goede en veilige arbeidsomstandigheden.
  • Dat we duidelijke afspraken maken.
  • En adequate zorg leveren voor (kwetsbare) planten en dieren.

Meer over ErBo

groen-keur

Groenkeur


Het kwaliteitslabel Groenkeur garandeert onze klanten dat wij staan voor vakmanschap en professionaliteit in de groene sector.  We beschikken over de volgende Groenkeur-certificaten: Groenvoorziening, Boomverzorging en Dak- en gevelbegroening.

Meer over Groenkeur

kiwa-9001

KOMO ISO 9001


ISO 9001 is een kwaliteitsnorm voor het kwaliteitsmanagementsysteem binnen een organisatie. Via Eijkelboom bv beschikt De Eijk Groep over de ISO 9001 certificering.

Meer over KOMO ISO 9001

kiwa-14001

KOMO ISO 14001


ISO 14001 is een internationaal geaccepteerde norm voor een kwalitatief goed milieumanagementsysteem. Doordat Eijkelboom bv ISO 14001 is gecertificeerd hebben wij bij De Eijk Groep een milieumanagementsysteem dat voldoet aan de gestelde eisen voor milieubeleid. Wij hebben inzicht in de geldende wet- en regelgeving op dit gebied. Ons bedrijf weet bovendien hoe we de milieueffecten (milieurisico’s) van onze bedrijfsvoering kunnen beheersen en verminderen.

Meer over KOMO ISO 14001

kiwa-vgm

KOMO VCA


Als onderdeel van De Eijk Groep beschikt Eijkelboom bv over een VCA (Veiligheids Checklist Aannemers) certificering. Dit betekent dat al onze medewerkers in het bezit zijn van een VCA-certificaat en dus cursussen hebben gevolgd op het gebied van veiligheidsmanagement.

brl

KOMO BRL 9101


De KOMO BRL 9101 heeft tot doel optimale veiligheid bij wegwerkzaamheden te bereiken voor weggebruikers, werknemers verkeersvoorzieningen en wegwerkers. Het geeft de wegbeheerder het vertrouwen dat tijdelijke verkeersvoorzieningen op een correcte wijze en met behulp van de juiste middelen worden toegepast door specifiek opgeleid personeel. Onze medewerkers hebben een specifieke opleiding gevolgd. Hierdoor is Eijkelboom BV gecertificeerd volgens de BRL 9101 en kunnen wij werken conform KOMO BRL 9101!

Onze Certificaten & CO2 Reductie

De Eijk Groep: vier ondernemingen onder één dak

Sinds een paar jaar zijn zusterbedrijven Eijkelboom BV en Boogaart Almere BV samengegaan. Met Buro de Eijk en De Eijk Duurzaam Werk zijn wij Als De Eijk Groep in staat om in te spelen op de laatste ontwikkelingen in de markt en u een compleet pakket aan diensten aan te bieden.

Meer over wie wij zijn