Onze Certificaten


Co2-prestatieladder

De Eijk Groep onderscheidt zich al jaren door een zeer hoge graad van Certificering. Zo verzekert u zich door met ons te werken van kwaliteit en bent u altijd klaar voor de nabije toekomst. Geen verrassingen dus! Zo bevinden wij ons als een van de weinigen in Nederland al op de hoogste trede op de prestatieladders van PSO-Nederland.

Door middel van een SCM verklaring erkent  De Eijk Groep maatschappelijk verantwoord te ondernemen met inachtneming van de NZN-ISO 26000 norm: De Eijk Groep is op prestatieladder trede 5 gecertificeerd.

2017 Footprint verklaring
Ketenanalyse 4 A1 Groenafval
Initiatief Tacide kennis in het kader van CO2 reductie Groep 1
CO2 bewust trede 5
EMP 1e half jaar 2016
2016 EMP Energie management programma
2016 53D Onderzoek Slimme motivatie deel 1
EMP 2017 1ste half jaar
EMP 2017
SKAO

De Stichting Klimaatvriendelijk Aanbesteden & Ondernemen (SKAO) is verantwoordelijk voor alle zaken de ladder betreffende: het gebruik, de doorontwikkeling, het beheer van het certificeringschema, verbreding van deelnemende sectoren e.d.

 

Aequor-erk_rgb-goed

De Eijk Groep is via Eijkelboom een Aequor erkend leerbedrijf. Wij bieden jonge mensen met een passie voor groen en de openbare ruimte een uitdagende en professionele leerwerkomgeving aan.

logo-ErBo (1)

Door middel van het ErBo (Erkenningsregeling Bosaannemers) keurmerk erkent het SKBNL dat Eijkelboom bv (onderdeel van De Eijk Groep) een erkend bosaannemingsbedrijf is. Voor onze klanten betekent dit dat zij kwaliteit in huis halen. Het toont aan dat we over kennis en kunde in de bosaanneming beschikken met betrekking tot: Bosbeheer (Bb), Houtoogst (Ho) en Hout vellen (Hv).0WWsSe25

Het kwaliteitslabel Groenkeur garandeert onze klanten dat wij staan voor vakmanschap en professionaliteit in de groene sector.  We beschiken over de volgende Groenkeur-certificaten: Groenvoorziening, Boomverzorging en Dak- en gevelbegroening.


671_Kiwa_ISO_9001_logo_NL

ISO 9001 is een kwaliteitsnorm voor het kwaliteitsmanagementsysteem binnen een organisatie. Via Eijkelboom bv beschikt De Eijk Groep over de ISO 9001 certificering.
190_125_4_530_0_nl_nieuws_web___kiwa_14001

ISO 14001 is een internationaal geaccepteerde norm voor een kwalitatief goed milieumanagementsysteem. Doordat Eijkelboom bv ISO 14001 is gecertificeerd hebben wij bij De Eijk Groep een milieumanagementsysteem dat voldoet aan de gestelde eisen voor milieubeleid. Wij hebben inzicht in de geldende wet- en regelgeving op dit gebied. Ons bedrijf weet bovendien hoe we de milieueffecten (milieurisico’s) van onze bedrijfsvoering kunnen beheersen en verminderen.


kiwa-vgm

Als onderdeel van De Eijk Groep beschikt Eijkelboom bv over een VCA (Veiligheids Checklist Aannemers) certificering. Dit betekent dat al onze medewerkers in het bezit zijn van een VCA-certificaat en dus cursussen hebben gevolgd op het gebied van veiligheidsmanagement.


Kiwa logo 300 dpi

De KOMO BRL 9101 heeft tot doel optimale veiligheid bij wegwerkzaamheden te bereiken voor weggebruikers, werknemers verkeersvoorzieningen en wegwerkers. Het geeft de wegbeheerder het vertrouwen dat tijdelijke verkeersvoorzieningen op een correcte wijze en met behulp van de juiste middelen worden toegepast door specifiek opgeleid personeel. Onze medewerkers hebben een specifieke opleiding gevolgd. Hierdoor is Eijkelboom BV gecertificeerd volgens de BRL 9101 en kunnen wij werken conform KOMO BRL 9101!
De Eijk Groep: vier ondernemingen onder één dak

Eind vorig jaar zijn zusterbedrijven Eijkelboom BV en Boogaart Almere BV samengegaan. Met Buro de Eijk en De Eijk Duurzaam Werk zijn Eijkelboom en Boogaart Almere in staat om in te spelen op de laatste ontwikkelingen in de markt.

Meer over wie wij zijn