Onze Partner Spronk Infra


Spronk Infra_logo

Spronk Infra is een specialistische en betrouwbare aannemer in de civiele techniek. Voor elk project leggen wij de basis. Het liefst schuiven we in een vroeg stadium van het project aan en ontwerpen we mee aan de boven- en ondergrondse infrastructuur. Vervolgens ondersteunen we bij het inzetten van een realistische projectplanning om het project snel te starten. We zijn een relationeel bedrijf. Dat houdt in dat we veel waarde hechten aan duurzame contracten, volledige ondersteuning, transparante offertes en heldere afspraken.

Sinds 1 januari 2021 is Spronk Infra partner van De Eijk Groep. Spronk Infra en De Eijk Groep versterken elkaar van werkvloer tot management. Door de samenwerking met De Eijk Groep kunnen wij opdrachtgevers voortaan ook helpen bij groenwerkzaamheden. ‘Tuinen aanleggen, bomen planten… We kunnen nu echt álles uit handen nemen!

Neem gerust contact op met André de Ruijter via:
06 – 53 37 38 81  of via a.deruijter@deeijkgroep.nl

Spronk infra_impressie oplevering GMLP Schiphol Rijk
Spronk Infra_keerwanden plaatsen

Werkzaamheden


Spronk Infra houdt van bouwen. We zijn veel betrokken bij grootschalige woningbouw en distributiecentra. Ook doen we onderhoud bij multinationals en realiseren we de infrastructuur voor hotels, kantoren, fabrieken en kleine woonwijken. Deze werken pakken we aan in een totaalproject met grondwerk, riolering, verhardingen en waar nodig sanering en kleinschalige waterwerken. Op deze manier kunnen wij de opdrachtgever in alle infrastructurele aspecten van een werk begeleiden en adviseren tot en met het de oplevering!

 

Spronk Infra_2
Lees meer over Spronk Infra B.V.
> Terug naar over ons