Over ons


De Eijk Groep: Buitengewoon in buiten

Van bontgekleurde bomen tot witbesneeuwde wegen. Van fris lentegras en bloeiende perken tot aan strak aangelegde tuinen, parken en bedrijfsterreinen. Voor De Eijk Groep is bijdragen aan buiten het mooiste wat er is. En met buiten bedoelen we alles in de buitenruimte. Van inrichten tot onderhouden, van beplanten tot bestraten en van ontwerpen tot repareren.

Ons groene hart slaat natuurlijk nog steeds voor hovenierswerk en groenvoorziening, maar De Eijk Groep doet inmiddels meer dan dat. We verrichten ook infradiensten, voeren rioleringswerk uit en bieden hulp bij bijvoorbeeld gladheidsbestrijding en calamiteiten op de weg. Want wat buiten ook te bieden heeft, De Eijk Groep heeft het in huis.

“Wij geloven dat een aangename en duurzame leefomgeving mensen gelukkiger maakt”

Lees meer over onze kernwaarden

De Eijk Groep: meerdere ondernemingen onder één dak


Een aantal jaren geleden zijn Eijkelboom BV en Boogaart Almere BV samengegaan in De Eijk Groep. In de nieuwe combinatie bieden wij u samen met Buro de Eijk en De Eijk Duurzaam Werk een breder en landelijk pakket aan diensten. Recent hebben wij onze activiteiten uitgebreid met een eigen zagerij, een bomenhotel, De Eijk Academy en onze partner Groen als een Service. We werken al jaren samen met onze partners Spronk Infra en Road Maintenance Support.

Samen zijn we nu een van de grootste spelers op de Nederlandse markt voor groenvoorziening in de breedste zin van het woord. Wij verzorgen de inrichting, onderhoud en zelfs het managen van allerlei terreinen en openbare ruimte(n). Bijkomend voordeel is dat wij gezamenlijk nog beter in staat zijn om grote aanbestedingen uit te voeren en u full service te bedienen!

Eijkelboom
Eijkelboom Apeldoorn_pand

Eijkelboom

Eijkelboom BV richt zich op het inrichten en onderhouden van de buitenruimte. Daarnaast verricht Eijkelboom infradiensten en hulp bij calamiteiten. De jarenlange kennis en ervaring met groen in relatie tot de bebouwde omgeving is uniek.

Lees meer
Boogaart Almere
Pand-Boogaart

Boogaart Almere

Boogaart Almere heeft al 30 jaar ervaring en expertise op het gebied van groenvoorzieningen, daktuinen, cultuurtechniek, boomverzorging, wijkbeheer, tuinaanleg en constructiewerken. De vakmensen zijn de complete verzorgers van de groene buitenruimte.

Lees meer
De Eijk Duurzaam Werk
natuurbrug

De Eijk Duurzaam Werk

Duurzaam buiten én duurzaam binnen. Dat is De Eijk Duurzaam Werk. Al sinds onze oprichting in 2014 bestaat ons personeelsbestand voornamelijk uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Lees meer
Van Helvoirt Groenprojecten
Duurzaam kantoorgebouw Van Helvoirt Groenprojecten

Van Helvoirt Groenprojecten

Van Helvoirt Groenprojecten creëert de inspirerende groene omgeving die verschil maakt voor mensen. Met haar integrale aanpak en een nauwe samenwerking met haar partners biedt Van Helvoirt Groenprojecten de juiste groenoplossing voor architecten, aannemers, bouwbedrijven, projectontwikkelaars, gemeenten, bedrijven, zorgorganisaties, woningcorporaties, onderwijsinstellingen en particulieren.

Lees meer
Buro De Eijk
sbb_paden_102

Buro De Eijk

Buro de Eijk levert adviesdiensten voor inrichting en beheer van de buitenruimte. Altijd met sturing op waarde. Buro de Eijk is een onafhankelijk adviesburo en maakt onderdeel uit van De Eijk Groep.

Lees meer
De Eijk Academy
PHOTO-2019-02-25-08-17-05[1]

De Eijk Academy

Bij De Eijk Groep staat groei centraal. Zowel buiten als binnen. We vinden het dan ook belangrijk dat onze mensen zich blijven ontwikkelen. Op onze jaarlijkse De Eijk Academy leren we daarom van, met, door en voor elkaar. Wij geloven namelijk dat tevreden collega’s zorgen voor meer verbondenheid en voor nóg meer trots op ons mooie bedrijf!

Lees meer
De Eijk Zagerij
De Eijk Duurzaam Werk_Zagerij_4

De Eijk Zagerij

Sinds een aantal jaar heeft De Eijk Duurzaam Werk haar eigen stadszagerij. Deze zagerij is gelegen in Almere. In deze zagerij wordt, met behulp van starters en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, stamhout gezaagd tot balken en planken. Deze worden vervolgens verwerkt tot diverse producten.

Lees meer
De Eijk Bomenhotel
De Eijk Groep_Kwekerij Anderstein-Maarn-0215

De Eijk Bomenhotel

Wat veel mensen (en sommige collega’s zelfs) niet weten, is dat De Eijk Groep een bomenhotel heeft. Deze is gelegen op het landgoed Anderstein, pal aan het Henschotermeer in Maarn.

Lees meer
De Eijk Boomtechniek
eijkelboom-apeldoorn-boom-rijksvastgoed-soestdijk-2016-6-2000x1333

De Eijk Boomtechniek

Het verbeteren van de groeiplaats en het zichtbaar levend houden van bomen. Boomverzorging en boomtechniek is écht een vak apart. Daarom hebben wij bij De Eijk Boomtechniek een aantal vakspecialisten in dienst. We hebben een brede kennis van het aanplanten, verplanten en snoeien van bomen en geven passend advies om de meest duurzame en passende boomtechnieken toe te passen.

Lees meer
Partner van Groen Als Een Service
GAES plaatsen sensoren

Partner van Groen Als Een Service

Groen Als Een Service (GAES) stelt de prestaties van het groen in de openbare ruimte centraal. Aan de hand van Ecosysteemdiensten maken wij duidelijk wat de echte waarde van groen is.

Lees meer
Onze Partner Spronk Infra
Spronk infra_impressie oplevering GMLP Schiphol Rijk

Onze Partner Spronk Infra

Spronk Infra is een specialistische en betrouwbare aannemer in de civiele techniek. Voor elk project leggen wij de basis. Het liefst schuiven we in een vroeg stadium van het project aan en ontwerpen we mee aan de boven- en ondergrondse infrastructuur. Vervolgens ondersteunen we bij het inzetten van een realistische projectplanning om het project snel te starten.

Lees meer
Onze Partner RMS
rms-coentunnel

Onze Partner RMS

Voor allerlei projecten in het land zoals de Coentunnel, De Groene Boog en Lelystad Airport, werken we al jaren intensief samen met onze partner Road Maintenance Support. Samen met RMS zorgen we ervoor dat de projectuitvoering vlekkeloos verloopt.

Lees meer

Uitgebreide certificering!


Meer over onze certificering en CO2 reductie ♻︎

De Eijk Groep kenmerkt zich door gedrevenheid, behulpzaamheid en betrouwbaarheid.

Leer onze mensen kennen
Boogaart en Eijkelboom gaan verder onder De Eijk Groep