De Eijk Groep: vijf ondernemingen onder één dak


Een paar jaar geleden zijn Eijkelboom BV en Boogaart Almere BV samengegaan in De Eijk Groep. In de nieuwe combinatie bieden wij u samen met Buro de Eijk en De Eijk Duurzaam Werk een breder en landelijk pakket aan diensten. Samen zijn we nu een van de grootste spelers op de Nederlandse markt voor groenvoorziening in de breedste zin van het woord. Wij verzorgen de inrichting, onderhoud en zelfs het managen van allerlei terreinen en openbare ruimte(n). Bijkomend voordeel is dat wij gezamenlijk nog beter in staat zijn om grote aanbestedingen uit te voeren en u full service te bedienen!

Eijkelboom
ons pand in Apeldoorn

Eijkelboom

Eijkelboom bv richt zich op het inrichten en onderhouden van de buitenruimte. Daarnaast verricht Eijkelboom infradiensten en hulp bij calamiteiten. De jarenlange kennis en ervaring met groen in relatie tot de bebouwde omgeving is uniek.

Lees meer
Boogaart Almere
Pand Boogaart

Boogaart Almere

Boogaart Almere heeft al 30 jaar ervaring en expertise op het gebied van groenvoorzieningen, daktuinen, cultuurtechniek, boomverzorging, wijkbeheer, tuinaanleg en constructiewerken. De vakmensen zijn de complete verzorgers van de groene buitenruimte.

Lees meer
Buro De Eijk
sbb_paden_102

Buro De Eijk

Buro de Eijk levert adviesdiensten voor inrichting en beheer van de buitenruimte. Altijd met sturing op waarde. Buro de Eijk is een onafhankelijk adviesburo en maakt onderdeel uit van De Eijk Groep.

Lees meer
De Eijk Duurzaam Werk
natuurbrug

De Eijk Duurzaam Werk

De Eijk Duurzaam Werk is een nieuwe werkmaatschappij en is met name werkzaam in het stedelijk onderhoud. De Eijk Duurzaam Werk heeft ook medewerkers vanuit de sociale werkvoorziening in dienst.

Lees meer
De Eijk Boomtechniek BV
shutterstock_496388083

De Eijk Boomtechniek BV

Eijkelboom en Boogaart Almere staan al jaren garant voor uw boomverzorging in de breedste zin van het woord. Door onze sterke groei rond boomverzorging bundelen we vanaf september 2018 al onze specialistische kennis voor u in De Eijk Boomtechniek BV. We breiden ons team van specialisten steeds verder uit en zijn u graag van dienst bij al uw specialistisch boomwerk zoals het planten & verplanten van bomen, Groeiplaatsverbetering, Groeiplaatsinrichting Rooiwerkzaamheden en alle boomverzorging in de breedste zin van het woord!

Lees meer

Over ons


“Wij geloven dat een aangename en duurzame leefomgeving mensen gelukkiger maakt”

vondelpark

Een aangename en duurzame leefomgeving

Een prettige leefomgeving is waar we het met zijn allen voor doen. Fijn wonen, werken en leven in een fraaie, groene en slim ingerichte ruimte maakt mensen volgens ons gelukkiger. Daar gaan wij voor, iedere dag opnieuw!

Boogaart en Eijkelboom gaan verder onder De Eijk Groep

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De Eijk Groep bevindt zich op de derde en daarmee de hoogste trede op de prestatieladder van PSO-Nederland. Hiermee zijn wij koploper op het gebied van socialer ondernemen. Dit keurmerk bevestigt dat wij voldoen aan de hoge eisen met betrekking tot passend werk, integratie, functioneren, ontwikkelen en begeleiden. Wij maken alle Social Return-afspraken met bijvoorbeeld u als gemeente om maatschappelijke doelen te bespreken. Zo nemen wij veel werk voor u uit handen!

034_museumplein

Innovatie en schaalbaarheid

Slimme technieken helpen u en ons om efficiënt en effectief te werken. Ook zorgen innovaties er voor dat wij milieuvriendelijker ons werk kunnen doen. Dit vindt u terug in ons streven naar CO2-neutraliteit en bijvoorbeeld het milieuvriendelijk bestrijden van de processierups en onkruikd!

In de media


De Eijk Groep kenmerkt zich door gedrevenheid, behulpzaamheid en betrouwbaarheid.

Leer onze mensen kennen
Boogaart en Eijkelboom gaan verder onder De Eijk Groep