Over ons


De Eijk Groep: Buitengewoon in buiten

Van bontgekleurde bomen in een stormachtige herfst tot aan schilderachtige lanen en paden in soms witte winters. En van fris groen lentegras en bloeiende perken tot aan gezellige zomeravonden in tuinen en parken. Eten, fietsen, feesten, recreëren, stoom afblazen, sporten, tuinieren, wandelen… Weer of geen weer, hoog- of laagseizoen: buiten maakt gelukkig! Buiten betovert en bedaart. Maar buiten zorgt ook voor frisse wind en nieuwe energie. Bijdragen aan buiten is voor ons dan ook het mooiste wat er is. Want wat buiten ook te bieden heeft, De Eijk Groep heeft het in huis. Buiten zit bij ons écht van binnen.

“Wij geloven dat een aangename en duurzame leefomgeving mensen gelukkiger maakt”

eijkelboom-utrecht-groen-en-recreatie-utrecht-speelbos-2018-5-2000x1333

Een aangename en duurzame leefomgeving

Een prettige leefomgeving is waar we het met zijn allen voor doen. Fijn wonen, werken en leven in een fraaie, groene en slim ingerichte ruimte maakt mensen volgens ons gelukkiger. Daar gaan wij voor, iedere dag opnieuw!

de-eijk-groep-realisatie-daktuin

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De Eijk Groep bevindt zich op de derde en daarmee de hoogste trede op de prestatieladder van PSO-Nederland. Hiermee zijn wij koploper op het gebied van socialer ondernemen. Dit keurmerk bevestigt dat wij voldoen aan de hoge eisen met betrekking tot passend werk, integratie, functioneren, ontwikkelen en begeleiden. Wij maken alle Social Return-afspraken met bijvoorbeeld u als gemeente om maatschappelijke doelen te bespreken. Zo nemen wij veel werk voor u uit handen!

eijkelboom-apeldoorn-boom-Gemeente-Apeldoorn-eikenprocessierups-2019-4-889x1333

Innovatief en schaalbaar

Slimme technieken helpen u en ons om efficiënt en effectief te werken. Ook zorgen innovaties er voor dat wij milieuvriendelijker ons werk kunnen doen. Dit vindt u terug in ons streven naar CO2-neutraliteit en bijvoorbeeld het milieuvriendelijk bestrijden van de processierups en onkruid!

De Eijk Groep: vier ondernemingen onder één dak


Een paar jaar geleden zijn Eijkelboom BV en Boogaart Almere BV samengegaan in De Eijk Groep. In de nieuwe combinatie bieden wij u samen met Buro de Eijk en De Eijk Duurzaam Werk een breder en landelijk pakket aan diensten. Samen zijn we nu een van de grootste spelers op de Nederlandse markt voor groenvoorziening in de breedste zin van het woord. Wij verzorgen de inrichting, onderhoud en zelfs het managen van allerlei terreinen en openbare ruimte(n). Bijkomend voordeel is dat wij gezamenlijk nog beter in staat zijn om grote aanbestedingen uit te voeren en u full service te bedienen!

Eijkelboom
Eijkelboom Apeldoorn_pand

Eijkelboom

Eijkelboom BV richt zich op het inrichten en onderhouden van de buitenruimte. Daarnaast verricht Eijkelboom infradiensten en hulp bij calamiteiten. De jarenlange kennis en ervaring met groen in relatie tot de bebouwde omgeving is uniek.

Lees meer
Boogaart Almere
Pand-Boogaart

Boogaart Almere

Boogaart Almere heeft al 30 jaar ervaring en expertise op het gebied van groenvoorzieningen, daktuinen, cultuurtechniek, boomverzorging, wijkbeheer, tuinaanleg en constructiewerken. De vakmensen zijn de complete verzorgers van de groene buitenruimte.

Lees meer
Buro De Eijk
sbb_paden_102

Buro De Eijk

Buro de Eijk levert adviesdiensten voor inrichting en beheer van de buitenruimte. Altijd met sturing op waarde. Buro de Eijk is een onafhankelijk adviesburo en maakt onderdeel uit van De Eijk Groep.

Lees meer
De Eijk Duurzaam Werk
natuurbrug

De Eijk Duurzaam Werk

Duurzaam buiten én duurzaam binnen. Dat is De Eijk Duurzaam Werk. Al sinds onze oprichting in 2014 bestaat ons personeelsbestand voornamelijk uit mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Lees meer

Uitgebreide certificering!


Meer over onze certificering en CO2 reductie ♻︎

De Eijk Groep kenmerkt zich door gedrevenheid, behulpzaamheid en betrouwbaarheid.

Leer onze mensen kennen
Boogaart en Eijkelboom gaan verder onder De Eijk Groep
De Eijk Groep_Kwekerij Anderstein-Maarn-0215

Kwekerij Anderstein


Wat veel mensen (en sommige collega’s zelfs) niet weten, is dat De Eijk Groep een eigen kwekerij heeft. Deze kwekerij is gelegen op het landgoed Anderstein, pal aan het Henschotermeer in Maarn. > Lees meer

De Eijk Duurzaam Werk_Zagerij_4

Stadszagerij De Eijk Duurzaam Werk


Sinds dit jaar heeft De Eijk Duurzaam Werk haar eigen stadszagerij. Deze zagerij is gelegen in Almere.
In deze zagerij wordt, met behulp van starters en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, stamhout gezaagd tot balken en planken. Deze worden vervolgens verwerkt tot diverse producten.
> Lees meer