Onze partner RMS


Logo_RMS

Voor allerlei projecten in het land zoals de Coentunnel, De Groene Boog en Lelystad Airport, werken we al jaren intensief samen met onze partner Road Maintenance Support. Samen met RMS zorgen we ervoor dat de projectuitvoering vlekkeloos verloopt.

rms-coentunnel

Veelzijdige dienstverlening

RMS biedt een veelzijdige dienstverlening met Asset, Traffic en Incident Management. Door een doordachte inzet van mens en materieel zorgen ze ervoor dat tunnels, wegen, groenzones etc. optimaal presteren. Voor de veilige uitvoering van zowel geplande als ongeplande werkzaamheden realiseren ze de benodigde verkeersmaatregelen. En tot slot staan ze 24/7 paraat om calamiteiten binnen de arealen waar zij verantwoordelijk voor zijn adequaat op te lossen.

rms-20200902-coentunnel-0013-ps1a9760-min.1920x0

Asset Management


Niet iedere weg heeft dezelfde onderhoudsbehoefte om altijd weer beschikbaar te blijven. En elke asset zullen we op een eigen, passende wijze beheren, zodat deze optimaal kan presteren. Door de doordachte inzet van mens en materieel binnen onze dienstverlening realiseren we kwalitatief hoogwaardig Asset Management.

rms-20200902-coentunnel-0005-ps1a9720-min.1920x0

Traffic Management


Om zowel geplande als ongeplande werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren, verzorgen wij zelf de verkeersmaatregelen. Voor de invulling van deze dienstverlening hebben we alle benodigdheden tot onze beschikking.

rms-coentunnel-02-0008-ps1b3656-min.1920x0

Incident Management


Een calamiteit kent geen tijd, komt altijd onverwachts en dient snel, veilig en adequaat te worden opgelost. We zijn 24/7 oproepbaar voor de arealen die onder onze verantwoording vallen en zorgen ervoor dat de weg beschikbaar blijft. Altijd.

Lees meer over Road Maintenance Support B.V.
terug naar over ons