Onze werkvelden

Bent u op zoek naar een specifieke dienst?

Diensten van A tot Z

Aanleg & constructie

Bij De Eijk Groep verzorgen we de aanleg van uw:

IMG_7486

Wij realiseren speciale aanleg- en constructiewerken

Steeds vaker komt het voor dat in onze projecten bijzondere elementen van hout beton en of staal geplaatst moeten worden. De Eijkgroep ontwikkelt voor u in eigen beheer een breed scala aan speciale constructies

sbb_paden_11_uitvoering2
opstap_compleet

Constructiewerken

Sinds jaar en dag ontwikkelen wij in eigen beheer allerlei speciale constructies. Wij leveren u altijd maatwerk en kwaliteit. Of het nu gaat om staal, hout of beton!

Bij ons kunt u terecht voor:

opstap_straatwerk_21
arena_school_1
drachten5
staal_maASTRICHTKWARTIER
cirkels_0005_Laag-2

Ontwerp en advies


De Eijk Groep levert adviesdiensten voor inrichting en beheer van alle soorten buitenruimte. Altijd met focus op maximale toegevoegde waarde voor u en uw klanten!

Binnen De Eijk Groep is Buro de Eijk is een volledig onafhankelijk adviesburo. Eind vorig jaar zijn zusterbedrijven Eijkelboom BV en Boogaart Almere BV samengegaan. Met Buro de Eijk zijn Eijkelboom en Boogaart Almere in staat om in te spelen op de laatste ontwikkelingen in de markt.

Verantwoordelijk voor Buro de Eijk is Herman Arentsen. “Eijkelboom en Boogaart Almere hebben een aantal prestatiecontracten in uitvoering. Omdat wij in deze contracten een langjarige integrale verantwoordelijkheid voor terreinen hebben overgenomen van de opdrachtgever, zijn wij inmiddels in staat om de opgedane kennis en ervaring in te zetten in andere projecten. Zo is het idee voor het opzetten van een adviesburo ontstaan. Het is toch een andere dienstverlening dan de pure uitvoering van het onderhoud”.

wegwerk 1

Infra Onderhoud


Onze ‘core business’ bestaat al lang niet meer alleen uit het hoveniersvak en de groenvoorziening. Sinds enige jaren houdt De Eijk Groep zich ook met succes bezig op het gebied van infra-onderhoud; de ‘grijze’ tak van de openbare ruimte. Wij kunnen u een totaalpakket aan expertise op het gebied van onderhoud en beheer van de infrastructurele ruimte bieden. Of het nou gaat om gladheidsbestrijding, of het dagelijks onderhoud zoals bermen maaien, of hulp bij calamiteiten.

Enkele voorbeelden van werkzaamheden op het gebied van infra-onderhoud waarin wij gespecialiseerd zijn:

incident management 2

24/7 Service


Bij de Eijk Groep staan we 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Dit komt helemaal tot uiting in ons werk voor bijvoorbeeld Rijkswaterstaat. Sinds 2008zijn wij de partij als het gaat om hulp bij calamiteiten, het zogenoemde ‘incidentmanagement’. Ons kenmerk hierbij is een goed georganiseerde maar ook pragmatische aanpak. Zo zijn we u als klant in acute gevallen zo snel mogelijk van dienst. Zo garanderen we Rijkswaterstaat dat wij binnen een uur ter plaatse zijn en garanderen we dat binnen acht uur alles weer netjes is opgeruimd of hersteld.