Diensten


Aanleg

Bij De Eijk Groep verzorgen we de aanleg van uw:

Constructiewerken

Steeds vaker komt het voor dat in onze projecten bijzondere elementen van hout, beton en/of staal geplaatst moeten worden. De Eijk Groep ontwikkelt voor u in eigen beheer een breed scala aan speciale constructies. Wij leveren u altijd maatwerk en kwaliteit!

Bij ons kunt u terecht voor:

Ontwerp en advies

De Eijk Groep levert adviesdiensten voor inrichting en beheer van alle soorten buitenruimte. Altijd met focus op maximale toegevoegde waarde voor u en uw klanten!

Binnen De Eijk Groep is Buro de Eijk een volledig onafhankelijk adviesburo. Met Buro de Eijk zijn Eijkelboom en Boogaart Almere in staat om in te spelen op de laatste ontwikkelingen in de markt.

Eijkelboom en Boogaart Almere hebben een aantal prestatiecontracten in uitvoering. Omdat wij in deze contracten een langjarige integrale verantwoordelijkheid voor terreinen hebben overgenomen van de opdrachtgever, zijn wij inmiddels in staat om de opgedane kennis en ervaring in te zetten in andere projecten. Zo is het idee voor het opzetten van een adviesburo ontstaan. Het is toch een andere dienstverlening dan de pure uitvoering van het onderhoud.

de-eijk-groep-aanleg-daktuin

Infra onderhoud

Onze ‘core business’ bestaat al lang niet meer alleen uit het hoveniersvak en de groenvoorziening. Sinds enige jaren houdt De Eijk Groep zich ook met succes bezig op het gebied van infra-onderhoud; de ‘grijze’ tak van de openbare ruimte. Wij kunnen u een totaalpakket aan expertise op het gebied van onderhoud en beheer van de infrastructurele ruimte bieden. Of het nou gaat om gladheidsbestrijding, of het dagelijks onderhoud zoals bermen maaien, of hulp bij calamiteiten.

Enkele voorbeelden van werkzaamheden op het gebied van infra-onderhoud waarin wij gespecialiseerd zijn:

rms-20200902-coentunnel-0005-ps1a9720-min.1920x0
eijkelboom-apeldoorn- werkzaamheden -Kampen-2016-5-2000x1333

Wij realiseren speciale aanleg- en constructiewerken


Of het nu gaat om de aanleg van parken, constructie van ecologische zones of bedrijfsterreinen. Met meer dan honderd jaar ervaring staan wij graag voor u klaar!

incident management 3

24/7 Service


Bij de Eijk Groep staan we 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Dit komt helemaal tot uiting in ons werk voor bijvoorbeeld Rijkswaterstaat. Sinds 2008 zijn wij de partij als het gaat om hulp bij calamiteiten, het zogenoemde ‘incidentmanagement’. Ons kenmerk hierbij is een goed georganiseerde maar ook pragmatische aanpak. Zo zijn we u als klant in acute gevallen zo snel mogelijk van dienst. Zo garanderen we Rijkswaterstaat dat wij binnen een uur ter plaatse zijn en garanderen we dat binnen acht uur alles weer netjes is opgeruimd of hersteld.

Bent u op zoek naar een specifieke dienst?

Diensten van A tot Z

Onze werkvelden

Klik hieronder voor voorbeelden van onze projecten.