Kernwaarden


eijkelboom-utrecht-groen-en-recreatie-utrecht-speelbos-2018-5-2000x1333

Een aangename en duurzame leefomgeving

Een prettige leefomgeving is waar we het met zijn allen voor doen. Fijn wonen, werken en leven in een fraaie, groene en slim ingerichte ruimte maakt mensen volgens ons gelukkiger. Daar gaan wij voor, iedere dag opnieuw!

de-eijk-groep-realisatie-daktuin

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De Eijk Groep bevindt zich op de derde en daarmee de hoogste trede op de prestatieladder van PSO-Nederland. Hiermee zijn wij koploper op het gebied van socialer ondernemen. Dit keurmerk bevestigt dat wij voldoen aan de hoge eisen met betrekking tot passend werk, integratie, functioneren, ontwikkelen en begeleiden. Wij maken alle Social Return-afspraken met bijvoorbeeld u als gemeente om maatschappelijke doelen te bespreken. Zo nemen wij veel werk voor u uit handen!

eijkelboom-apeldoorn-boom-Gemeente-Apeldoorn-eikenprocessierups-2019-4-889x1333

Innovatief en schaalbaar

Slimme technieken helpen u en ons om efficiënt en effectief te werken. Ook zorgen innovaties er voor dat wij milieuvriendelijker ons werk kunnen doen. Dit vindt u terug in ons streven naar CO2-neutraliteit en bijvoorbeeld het milieuvriendelijk bestrijden van de processierups en onkruid!

De Eijk Groep: Buitengewoon in buiten


Van bontgekleurde bomen in een stormachtige herfst tot aan schilderachtige lanen en paden in soms witte winters. En van fris groen lentegras en bloeiende perken tot aan gezellige zomeravonden in tuinen en parken. Eten, fietsen, feesten, recreëren, stoom afblazen, sporten, tuinieren, wandelen…

Weer of geen weer, hoog- of laagseizoen: buiten maakt gelukkig! Buiten betovert en bedaart. Maar buiten zorgt ook voor frisse wind en nieuwe energie. Bijdragen aan buiten is voor ons dan ook het mooiste wat er is. Want wat buiten ook te bieden heeft, De Eijk Groep heeft het in huis. Buiten zit bij ons écht van binnen.

“Wij geloven dat een aangename en duurzame leefomgeving mensen gelukkiger maakt”

Uitgebreide certificering!


Meer over onze certificering en CO2 reductie ♻︎