De Eijk Academy


2018_logo_De_Eijk_Academy

Bij de Eijk Groep is er veel aandacht voor de ontwikkeling van onze medewerkers. Hiermee willen we bij de tijd blijven met de laatste ontwikkelingen binnen de groene sector maar ook een veilige werkplek waarborgen voor onze mensen.
Naast de verplichte trainingen zoals BHV, VCA en Veilig werken langs de weg, bieden we ook voor iedere medewerker de kans om jaarlijks deel te nemen aan een training die aansluit bij zijn/ haar interesse binnen het werkveld. Op die manier blijft je werk uitdagend en wordt leren leuk!
Tot slot organiseren we jaarlijks de Eijk Academy dag waar het leren van, met, door en voor elkaar centraal staat. Hierdoor worden niet alleen onze mensen, maar zeker ook u als klant wijzer.

De Eijk Academy 2022

Nieuw! De Eijk Academy Online Leeromgeving

Bij De Eijk Groep vinden we het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen. Voor onze medewerkers hebben wij samen met Kenniss een online leeromgeving ontwikkeld. Veel medewerkers hebben al een workshop gevolgd in deze online leeromgeving en het plan is het aanbod de komende tijd verder uit te breiden.

Onze Eijk Academy dag

Voor herhaling vatbaar

Op 8 november 2022 vond onze tweede Eijk Academy plaats. Door corona hebben we deze dag helaas twee jaar moeten uitstellen. Des te meer stonden we klaar om nieuwe kennis uit te wisselen! Een dag vol inspiratie, kennis en verbondenheid maakt deze formule tot een succes en voor herhaling vatbaar.

Eijk Academy 2022

De aftrap was een succes!

Op 21 en 22 februari 2019 zijn we gestart met de eerste trainingen en workshops in Almere voor onze eigen teams. Best spannend zo’n try out vonden we, maar iedereen was super enthousiast. Twee dagen waren we bezig met ons vak, het werken voor onze klant en elkaar! De conclusie was unaniem, hier gaan we mee door! We bouwen het programma de komende jaren verder uit en gaan ons aansluiten op reguliere scholen.

Eijk Academy 2019

Onze Academy in het nieuws

Eijkelboom artikel VNO NCW Midden

“Sturen op karaktereigenschappen, niet op competenties”

Krapte op de arbeidsmarkt is een breed gedragen probleem bij werkgevers. Ook de groensector heeft ermee te maken, bij De Eijk Groep kunnen ze erover meepraten. Met 150 werknemers verspreid over 3 vestigingen (Utrecht, Almere en Apeldoorn) pakt het bedrijf alles aan wat met ontwerp, inrichting en onderhoud van buitenruimte te maken heeft. Bedrijfsleider Arnold Pasman van Eijkelboom BV in Apeldoorn, één van de bedrijven van De Eijk Groep, ervaart dagelijks de gevolgen van te weinig aanbod van werkzoekenden. Lees het gehele artikel op de website van VNO-NCW Midden

Stad en Groen december 2022 Erik Punt De Eijk Groep

‘Zorg dat je houdbaarheid als vakman niet afneemt’

De Eijk Groep werkt met eigen leerplatform via KENNISS

Ruim 150 mensen werken er bij De Eijk Groep, verspreid over vijf locaties. Voor Erik Punt, directeur van De Eijk Groep, is het niet alleen belangrijk dat iedereen zijn werk goed doet. Medewerkers moeten ook bij het bedrijf passen, zich herkennen in het bedrijfsverhaal en dagelijks de motivatie hebben om uit bed te komen en in weer en wind hun werk te doen. Daarom werkt De Eijk Groep samen met KENNISS. ‘Sinds dit voorjaar werken we al met het leerplatform van KENNISS; nu zijn we bezig met het maken van verschillende onboardingstrajecten.’ Lees het gehele artikel in Stad en Groen van donderdag 8 december 2022

De Eijk Academy 2019 Stad en Groen

‘Geen mensen vasthouden door hen klein te houden’

Bedrijfsschool Eijk Academy kweekt ambassadeurs

Bedrijfsscholen zijn hot. Hoewel slechts één bedrijf uit de markt er vrijuit over wil praten, zijn er dit jaar meerdere bedrijfsschoolinitiatieven in de groenbranche van de grond gekomen. Doelstelling: goede scholing van personeel als marketingtool én als oplossing voor het almaar groeiende tekort aan vakmensen. Vakblad Stad en Groen spreekt met Eijkelboom bv, die onlangs Eijk Academy is gestart. Lees het gehele artikel in Stad en Groen van vrijdag 21 december 2018

Ook interesse in een baan met bijscholing? Bekijk onze vacatures
Terug naar over ons