Eijk Academy dag
8 november 2022


De Eijk Academy 2022
De Eijk Academy 2022

Inspiratiesessie en opening


Door corona hebben we deze dag helaas twee jaar moeten uitstellen. Op 8 november 2022 was het dan zover. Des te meer stonden we klaar om nieuwe kennis uit te wisselen! Een dag vol inspiratie, kennis en verbondenheid maakt deze formule tot een succes en voor herhaling vatbaar.

De dag begon met een plenaire inspiratiesessie van trendwatcher Adjiedj Bakas die zijn visie over de toekomst met ons deelde. Daarna opende onze directeur Erik punt de Eijk Academy dag met een terugblik op alle mooie projecten die wij samen het afgelopen jaar hebben gerealiseerd!

De Eijk Academy 2022

Afwisselend dagprogramma

Gezondheid; vitaal een loopbaan lang

Wij vinden gezondheid en vitaliteit van onze medewerkers erg belangrijk! Twee bedrijfspsychologen leidden deze activiteit en zetten je op een actieve wijze aan het denken hoe je jouw loopbaan lang vitaal blijft. Zodat je met energie, een positieve en optimistische houding en met prettige gevoelens in staat bent op een fijne manier je werk te kunnen verrichten.

Cultuur en gedrag; Hoe ga jij om met ongewenst gedrag op de werkvloer?

Ook dit is een belangrijk onderwerp waar wij graag aandacht aan besteden. Onder leiding van een bedrijfspsycholoog werd met elkaar bespreekbaar gemaakt wat hierover leeft in de maatschappij, wat de Eijk groep hierin doet en welke rol jij hierin zelf speelt.

 

De Eijk Academy 2022
De Eijk Academy 2022

Interne nieuwsflits

 

Groen Als Een Service:

Onze collega Wil Jacobs vertelde over onze expertises vanuit Groen Als Een Service (GAES).  Door het real-time meten en analyseren van ecosysteemdiensten zoals CO₂-binding, waterberging, biodiversiteit en verkoeling  laat GAES zien wat de werkelijke waarde van groen is.

Kenniss:

Onze samenwerkingspartner Kenniss heeft ons bijgepraat over de laatste ontwikkelingen van de online leeromgeving van De Eijk Academy.

De Eijk Academy 2022

Duurzaamheid

Met elkaar gingen we aan de slag om voor elke vestiging een bijenhotel te maken. Als voornamelijk uitvoerend bedrijf kunnen we als geen ander samenwerken en bouwen. Het resultaat mag er zijn! En al timmerend leerden we van alles over dit nuttige beestje. Aan het eind van de dag hebben we met elkaar vier prachtige bijenhotels gemaakt, die werden gedoneerd aan een van onze opdrachtgevers.

Ook interesse in een baan met bijscholing? Bekijk onze vacatures
Terug naar de Eijk Academy