Innovatief en schaalbaar


Slimme technieken helpen u en ons om efficiënt en effectief te werken. Ook zorgen innovaties er voor dat wij milieuvriendelijker ons werk kunnen doen. Dit vindt u terug in ons streven naar CO₂-neutraliteit en bijvoorbeeld het milieuvriendelijk bestrijden van de processierups en onkruid!

IMG_1488
IMG_1353

Multidisciplinaire samenstelling


De Eijk Groep richt zich op het inrichten en onderhouden van de buitenruimte. Daarnaast verrichten wij infradiensten en hulp bij calamiteiten. Onze jarenlange kennis en ervaring met groen in relatie tot de bebouwde omgeving is uniek, mede door de multidisciplinaire samenstelling van onze werkzaamheden.

> Over ons
eijkelboom-utrecht-groen-en-recreatie-utrecht-speelbos-2018-5-2000x1333

Een aangename en duurzame leefomgeving

Een prettige leefomgeving is waar we het met zijn allen voor doen. Fijn wonen, werken en leven in een fraaie, groene en slim ingerichte ruimte maakt mensen volgens ons gelukkiger. Daar gaan wij voor, iedere dag opnieuw!

de-eijk-groep-realisatie-daktuin

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De Eijk Groep bevindt zich op de derde en daarmee de hoogste trede op de prestatieladder van PSO-Nederland. Hiermee zijn wij koploper op het gebied van socialer ondernemen. Dit keurmerk bevestigt dat wij voldoen aan de hoge eisen met betrekking tot passend werk, integratie, functioneren, ontwikkelen en begeleiden. Wij maken alle Social Return-afspraken met bijvoorbeeld u als gemeente om maatschappelijke doelen te bespreken. Zo nemen wij veel werk voor u uit handen!

eijkelboom-apeldoorn-boom-Gemeente-Apeldoorn-eikenprocessierups-2019-4-889x1333

Innovatief en schaalbaar

Slimme technieken helpen u en ons om efficiënt en effectief te werken. Ook zorgen innovaties er voor dat wij milieuvriendelijker ons werk kunnen doen. Dit vindt u terug in ons streven naar CO2-neutraliteit en bijvoorbeeld het milieuvriendelijk bestrijden van de processierups en onkruid!