De Eijk Groep Academy


PHOTO-2019-02-25-08-17-05

Onze Academy ging op 21 en 22 Februari van start!

De Eijk Groep Academy

 Bij de Eijk Groep is er veel aandacht voor de ontwikkeling van onze medewerkers. Om de medewerkers optimaal in staat te stellen zich blijvend te ontwikkelen is er vanaf nu de Eijk Academy. Op onze academy staat het leren van, met, door en voor elkaar centraal. Hierdoor worden niet allen onze mensen, maar zeker ook u als klant wijzer!

Wij geloven dat tevreden medewerkers zich zo sterker verbonden voelen met de Eijk Groep.  Mensen die trots zijn om hiervan deel uit te maken. Met het uiteindelijk doel dat u als klant een nog betere kwaliteit en service van ons krijgt en tevreden bent over onze samenwerking.

Voor wie?

Allereerst natuurlijk voor onze huidige medewerkers! Maar uiteraard ook voor toekomstige collega’s en op de iets langere termijn ook voor externen die daar voor open staan.

Door wie?

Niet alleen docenten uit de praktijk verzorgen de lessen, maar ook onze eigen ervaren medewerkers staan straks regelmatig voor de groep. Ook zijn er cursussen die worden gegeven door onze klanten, gemeenten en externe bureaus! Het zijn korte programma’s en opfriscursussen met veel afwisseling, gamification en afgestemd op de behoefte van de verschillende groepen.

 De aftrap was een succes!

Op 21 en 22 februari zijn we gestart met de eerste trainingen en workshops in Almere voor onze eigen teams. Best spannend zo’n try out vonden we, maar iedereen was super enthousiast. Twee dagen waren we bezig met ons vak, het werken voor onze klant en elkaar! De conclusie was unaniem, hier gaan we mee door! We bouwen het programma de komende jaren verder uit en gaan ons aansluiten op reguliere scholen.

Europees Sociaal Fonds

De ontwikkeling van De Eijk Academy wordt mede mogelijk gemaakt door financiering van het Europees Sociaal Fonds!

 

 

Europees Sociaal Fonds affiche
sg119eijkacademy
Onze Academy in Stad + Groen
PHOTO-2019-02-25-08-17-05[1]
PHOTO-2019-02-25-08-17-03
PHOTO-2019-02-25-08-17-07[1]