De Eijk Groep is genomineerd voor de Sociaal Ondernemen Werkt Awards (SOW-awards)!


Sow Award 2023
Stem jij ook op De Eijk Groep?

We zijn ontzettend trots dat De Eijk Groep is genomineerd voor de prestigieuze Sociaal Ondernemen Werkt Awards (SOW-awards) in één van de drie categorieën! Van de 110 nominaties zijn we geselecteerd als één van de laatste 9 bedrijven die strijden voor de eer.

Bij De Eijk Groep geloven we hartstochtelijk in de kracht van inclusiviteit en de waarde van gelijke kansen voor iedereen op de arbeidsmarkt. Dit is waar de SOW-Awards voor staan, en wij zijn vastberaden om deze boodschap te verspreiden.

Hoe kun je helpen?
Jullie steun betekent alles voor ons! De hele maand oktober kun je jouw stem uitbrengen en ons helpen de felbegeerde SOW-Award in de wacht te slepen. Ga naar www.sow-event.nl/stemmen en breng je stem uit voor De Eijk Groep. Samen kunnen we laten zien dat inclusiviteit en gelijke kansen voor iedereen van het grootste belang zijn.

En dat is niet alles – help ons de boodschap te verspreiden! Deel dit bericht met je vrienden, familie en collega’s, en roep hen op om ook te stemmen. Samen kunnen we een grotere impact maken en laten zien waar De Eijk Groep voor staat!

Hoe kun je helpen?
De uitreiking van de awards, georganiseerd door netwerkorganisatie FactorWerk, vindt plaats op 9 november 2023. Met de SOW-awards wil FactorWerk sociaal ondernemende werkgevers uit de regio Stedendriehoek & Noordwest Veluwe in de spotlights zetten. De awards benadrukken het belang dat iedereen een kans verdient om mee te doen op de arbeidsmarkt.

Laten we met zijn allen onze stemmen bundelen en laten zien waar De Eijk Groep voor staat!

Dank jullie wel voor jullie steun, enthousiasme en vertrouwen. Samen kunnen we een verschil maken en laten zien dat iedereen een kans verdient om mee te doen op de arbeidsmarkt.

 

Terug naar overzicht