Eijkels gezocht!


eijkels-gezocht-sticker-de-eijk-groep-small

Eijkels met -e- -ij-!  Nee, wij zoeken niet de vruchten van de Quercus robur, Quercus petreae of de Quercus rubra. Want die prachtige bomen kennen wij als geen ander. Wij doen professioneel boomonderhoud en weten precies waar die eiken staan. Dus het is niet ‘eikels gezocht’, want eikels zoeken wij niet.

Met ‘Eijkels gezocht!’ bedoelt De Eijk Groep dat wij vakmensen (m/v) in de groenvoorziening, groenprojecten, tuinaanleg, groen & recreatie en infrastructuur zoeken. Mensen die beschikken over drie eigenschappen die wij binnen de Eijk Groep heel belangrijk vinden:

Wie we zoeken

Met ‘Eijkels gezocht’ zoeken wij naar vakmensen bij wie ‘buiten’ van binnen zit. Die na het opleveren van een mooie nieuwe buitenruimte met trots naar hun werk kijken. Die samen met collega’s grote projecte realiseren. De gezochte ‘Eijkels’ zijn hoveniers die niet alleen groene vingers hebben maar ook een groen hart. Monteurs met twee rechterhanden die gaan jeuken als je gazonmaaiers, tractoren, kranen, shovels en andere machines zien. Of voormannen die op een enthousiaste manier hun team aansturen en zorgen voor een collegiale sfeer.

Met ‘Eijkels gezocht’ zoeken wij naar extra mensen voor ons groeiende bedrijf dat bestaat uit een aantal onderdelen: Boogaart, Eijkelboom, De Eijk Duurzaam Werk en Buro De Eijk.

Extra collega’s voor alle mensen die nu al voor De Eijk Groep werken. De aanpakkers die alle projecten (groot en klein) bedenken, doorrekenen, plannen, aanleggen en onderhouden. De mensen die met het materieel rijden waarop jij misschien de sticker ‘Eijkels gezocht!’ hebt gezien.

Wat je van ons krijgt

Bij ons heb je de mogelijkheid tot externe vakscholing. En kun je deelnemen aan interne vakscholing bij de Eijk Academy. Wij helpen je graag met je persoonlijke ontwikkeling en vinden dat zelfs belangrijker dan opleiding en ervaring! Natuurlijk hebben wij goede (flexibele) arbeidsvoorwaarden. En wij denken graag met je mee om bijvoorbeeld werk en privé goed te combineren.
Maar het belangrijkste vinden wij de werksfeer, waar mensen centraal staan.

Zoeken we jou?

Ben je nieuwsgierig naar onze bedrijven en onze vacatures? Lees dan de openstaande vacatures. En zie je een interessante job; mail, bel of whatsapp dan voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek met een goede bak koffie. We maken graag kennis met je!

> ja, ik wil de huidige vacatures bekijken

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij zoeken voor onze vacatures onder andere: een groen voorziener, hovenier, maaimachinist, trekker chauffeur, European tree worker, ETW-er, boomverzorger, meewerkend voorman, voorman, werkvoorbereider, calculator, groen voorzieners, hoveniers, maaimachinisten, trekker chauffeurs, European tree workers, ETW-ers boomverzorgers, meewerkend voormannen, voormannen , voorvrouwen, werkvoorbereiders of calculators in Almere, Apeldoorn en Utrecht

> ik wil graag de vacatures lezen