Michiel de Rooder


Michiel de Rooder_h899px

 

Naam: Michiel de Rooder

Leeftijd: 41 jaar

Functie: Voorman

Bedrijfsonderdeel: Boogaart Almere

In dienst sinds: oktober 2019

 

‘Boogaart voelt als een warm bad en er hangt een hele fijne werksfeer.’

Ik ben Michiel de Rooder, ik ben getrouwd met Jody en heb een dochter, Tess. Wij wonen in Emmeloord.

Fijne werksfeer
Al 23 jaar ben ik werkzaam in de tuinen. Eerst werkte ik bij een bedrijf die vooral aanleg en onderhoud in particuliere tuinen deed. Na dit 20 jaar met veel plezier te hebben gedaan, was ik wel toe aan een nieuwe uitdaging. Ik kwam toevallig Wim Lassche tegen bij wie ik vroeger vakantiewerk heb gedaan en heb stage gelopen. Hij vroeg mij of ik op gesprek wilde komen voor een hele leuke functie bij Boogaart Almere. Na wat twijfels omdat een groot bedrijf als Boogaart Almere toch heel wat anders is dan wat ik gewend was, heb ik toch de keuze voor Boogaart gemaakt. Sinds 3,5 jaar werk ik hier met veel plezier als Voorman en ik heb daar nog geen minuut spijt van gehad! Boogaart voelt als een warm bad en er hangt een hele fijne werksfeer.

Leuk team
Ik ben verantwoordelijk voor het onderhoud van bedrijfstuinen en ik heb een aantal woningbouwverenigingen, VVE’s en instellingen in onderhoud. Ook het contact met klanten onderhouden, extra werk binnen halen en de planning maken behoort tot mijn taken. Kortom een hele leuke, uitdagende baan! Gelukkig heb ik een heel leuk team van enthousiaste jongens die ik aan mag sturen en waar ik op kan bouwen, zodat we hele mooie tuinen kunnen onderhouden en veel werk kunnen verzetten.

Mooie projecten
Een mooi project is een woningbouwvereniging in Het Gooi, daar hebben we hele mooie onderhoudsprojecten en de afgelopen jaren hebben we daar veel tuinen mogen verbouwen; van veel oude struiken naar mooie vaste planten-borders met veel kleur en veel diversiteit.

Trots
In mijn werk vind ik het onderhoud het allerleukste, maar ook het aansturen van mijn team vind ik super leuk om te doen. Als alles op rolletjes loopt en we eind van de week met het hele team al het werk klaar hebben gekregen kan ik daar heel trots op zijn en daar haal ik veel energie uit. In de toekomst zou ik deze leidinggevende rol graag verder uitbreiden.

Vrije tijd
In mijn vrije tijd ben ik het liefst met mijn gezin op stap. Ik vind het ook leuk om in mijn eigen tuin te werken en ik ben een groot Formule1 fan!

Bekijk onze vacatures

Een impressie van werken bij de Eijk Groep: