De Eijk Groep partner voor boomproject Pampushout

Oase voor mens en dier
De Pampushout is nu al een van de meest bezochte bossen van Almere. Dat is niet zo vreemd. Het is een gevarieerd natuurgebied en een ware oase voor mens en dier. De Eijk Groep is trots om mee te kunnen helpt aan diverse boomprojecten !

https://www.flevo-landschap.nl/gebieden/gebied-detailpagina/29/pampushout

pampushout-4

Gerelateerde projecten


Jarenlange partner van de gemeente Almere

Volledig All-in Service concept voor het complex van de Belastingdienst in Groningen.

Partner bij aanleg Floriade 2022 in Almere

Groenkap, herbeplanting en lange termijn onderhoud

Nederland is een dichtbevolkt land waar ruimte soms schaars is. Daktuinen en groene gevels zorgen voor een slim gebruik van onbenutte ruimten en winnen aan populariteit.

Uiteraard zijn wij uitermate trots op het feit dat wij als Boogaart Almere en Flevo Groen Support het totale onderhoud van het Museumplein voor de komende jaren is toevertrouwd.

30 jaar geleden startte Rijkswaterstaat met de aanleg van het eerste wildviaduct van Nederland: de Woeste Hoeve over de A50. Inmiddels is het wildviaduct een groot succes volgens Piet Bloemerts van Vereniging Het Edelhert. De Eijk Groep verzorgt via Eijkelboom al jaren het onderhoud aan deze passage.

De Eijk Groep heeft in opdracht van DST uit Baarn de complete omgeving van het Natuurbelevingscentrum in het Natuurpark van Stichting Flevolandschap opnieuw ingericht.

Alle projecten