Van aanleg en constructie, groenonderhoud tot aan gladheidsbestrijding

Sinds vele jaren verzorgen wij al het onderhoud aan de helft van de Gemeente Almere. Wij zijn trots dat wij dit al zo lang mogen doen voor een van de grootste gemeenten van Nederland. Recentelijk is ons contract weer verlengd tot minimaal 2024!

 

Veel van de werkzaamheden verzorgen wij op verzoek met elektrische gereedschappen en wellicht binnenkort zelfs met elektrische vervoersmiddelen. Van groenonderhoud, aanleg van constructies tot aan gladheidsbestrijding en het aanleggen van het ‘Verzetsbos’; met Boogaart verzorgt de Eijk Groep het in Almere. Ook zijn wij op verzoek van de gemeente Almere betrokken bij de aanleg van het Floriadeterrein tot aan 2022!

gemeente almere

Gerelateerde projecten


Volledig All-in Service concept voor het complex van de Belastingdienst in Groningen.

Partner bij aanleg Floriade 2022 in Almere

Groenkap, herbeplanting en lange termijn onderhoud

Het Flevo-landschap tovert De Pampushout momenteel om tot een echt stadsbos waar je van nog meer natuur kunt genieten en waar nog meer te beleven valt. De Eijkgroep helpt mee om dit bijzondere project te realiseren

Nederland is een dichtbevolkt land waar ruimte soms schaars is. Daktuinen en groene gevels zorgen voor een slim gebruik van onbenutte ruimten en winnen aan populariteit.

Uiteraard zijn wij uitermate trots op het feit dat wij als Boogaart Almere en Flevo Groen Support het totale onderhoud van het Museumplein voor de komende jaren is toevertrouwd.

30 jaar geleden startte Rijkswaterstaat met de aanleg van het eerste wildviaduct van Nederland: de Woeste Hoeve over de A50. Inmiddels is het wildviaduct een groot succes volgens Piet Bloemerts van Vereniging Het Edelhert. De Eijk Groep verzorgt via Eijkelboom al jaren het onderhoud aan deze passage.

De Eijk Groep speelt als tunnelbeheerder een grote rol in het bereikbaar en veilig houden van onze tunnels.

De Eijk Groep heeft in opdracht van DST uit Baarn de complete omgeving van het Natuurbelevingscentrum in het Natuurpark van Stichting Flevolandschap opnieuw ingericht.

Alle projecten