European Tree Worker / Boomverzorger


shutterstock_496388083

Zit ‘buiten’ bij jou van binnen?

Door jouw aderen stroomt namelijk geen bloed, maar bladgroen. Je zet koffie van compost en bent gebouwd van baksteen. Jouw hart klopt net zo snel voor prachtige parken als voor strakke straten. Je bent net zo bedreven met snoeischaren en zagen als met mes en vork.

 

Vind je het werk dat je doet fantastisch om te doen? (Maar heb je het gevoel dat je nog niet helemaal op je plek zit?)

Wij van de Eijk Groep (Boogaart Almere, Eijkelboom Apeldoorn en Eijkelboom Utrecht)  vragen bijzondere mensen!

Als je gek bent op alles wat met het onderhouden en inrichten van de openbare ruimte te maken heeft kun je bij ons helemaal je ei kwijt. Wij staan net als jij voor kwaliteit, betrouwbaarheid en het echt helpen van onze klanten. Werken bij ons betekent veel vrijheid, ruimte voor groei en samenwerken in een prettige werksfeer!

 

Wil je bij ons aan de slag als ETW-er / Boomverzorger?

Op hoogte voel jij je als een vis in het water. Als Boomverzorger of European Treeworker werk je zelfstandig aan projecten en bestaan je  werkzaamheden o.a. uit het snoeien, planten en verplanten van bomen. Je hebt je European Treeworker certificaat of bent bezig met je ETW opleiding. Daarnaast heb je uiteraard geen hoogtevrees, ben je in bezit van rijbewijs BE en een VCA certificaat of bereid deze te behalen.

 

Wat verwachten we van jou:

 

Wat wij jou bieden:

 

Geïnteresseerd? Wij spreken je graag zo snel mogelijk!

Mail voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek met een goede bak koffie naar n.d.vries@eijkelboom.nl of wlasssche@boogaartalmere.nl